Okulumuzda Öğretmen Randevu Sistemi Başladı

28.03.2024 23

Değerli Velilerimiz,

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından velilerin okul müdürü ve öğretmen görüşmelerini dijital ortama taşıyan "Okul Randevu Sistemi" artık hizmetinizde! Bu yenilikçi sistem sayesinde velilerimiz, öğretmenleriyle görüşme için randevu almak için daha kolay ve hızlı bir yol bulacaklar.

Okul Randevu Sistemi ile birlikte, öğretmenlerle yapılacak görüşmeler için artık sıra bekleme derdi sona eriyor. E-Devlet kullanıcı bilgilerinizle internet sitemizin ''Bağlantılar'' bölümünden ''Okuldan Randevu Al'' linkine tıklayarak bir sonraki hafta için randevunuzu oluşturabilirsiniz. Bu sayede, velilerimiz istedikleri zaman, istedikleri öğretmenle görüşme imkanına sahip olacaklar.

Detaylı bilgi ve randevu oluşturma için okulumuzun resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Randevu sistemi işlem basamakları aşağıdadır.

28-03-2024