Şehit Necmettin Bayraktar Ortaokulu

Vizyon: Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven bireyler yetiştiren okul olabilmektir.

Misyon: Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış;iletişime ve paylaşıma açık,öz güveni,sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, mutlu bireylerin yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama Saati 07:30 Ders Bitiş Saati 13:10
Taban-Tavan Puan Bilgileri:
Okulun Sınav Başarı Durumu:
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi:
Sportif Etkinlikler: Okul Sporları Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler Türkiye Bisiklet Şampiyonası Birinciliği Kayseri Okul Sporları Oryantiring Turnuvası Yıldız Kızlar Yıldız Erkekler Küçük Erkekler Birinciliği Kayseri Okul Sporları Bisiklet Şampiyonası Yıldız Kızlar Yıldız Erkekler Küçük Erkekler Birinciliği Kayseri Okul Sporları Bocce Küçük Kızlar Dördüncülüğü
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri:
Kontenjan Bilgileri:
Diğer Hususlar:

WEB - https://snborta.meb.k12.tr

Adres - YEŞİLYURT MAH. 3220. CAD. NO 27 MELİKGAZİ / KAYSERİ

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Yeşilyurt Mah. içerisinde İldem-D konutlarının arka tarafında bulunmaktadır. Yan tarafında Güzel Sanatlar Lisesi vardır.

Adres - YEŞİLYURT MAH. 3220. CAD. NO 27 MELİKGAZİ / KAYSERİ

Ulaşım İldem Tramvay son durağından kalkan otobüslerle ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 15 km mesafededir.