ŞEHİT NECMETTİN BAYRAKTAR

Evli

Çocuk Sayısı

Şehit Olduğu Olay

Hakkari Çukurca İlçesi İç Güvenlik Taburu 1. Bölük Piyade Asteğmen olarak görev yaparken PKK'lı teröristlerin karakola saldırısı sonucunda gece yarısı 23.00 sıralarında 16 Asker ile birlikte şehit olmuştur.

Özgeçmiş

1968 yılında Hamurcu köyünde doğdu. Nuh ve Nimet çiftinin dört çocuğundan en büyüğüdür. İlk ve ortaokulu babasının Almanya'da işçi olarak bulunmasından dolayı orada tamamladı. 1983 yılında kesin dönüş sonrası Kayseri Fevzi Çakmak Lisesine kayıt yaptırarak Lise eğitimini tamamladı. 1987-1988 Öğretim yılında Yıldız Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümüne kayıt yaptırdı. Daha sonra üniversiteyi bitirerek Kayseri'de özel sektörde İnşaat Mühendisi olarak çalışmaya başladı ve o da her Türk genci gibi asker oldu.

Adının Verildiği Yer

Şehit Necmettin BAYRAKTAR İlkokulu- Ortaokulu